Even voorstellen
Communicato is een onafhankelijk bureau voor Coaching, Trainingen, Selfmanagement en Familie & Organisatieopstellingen.

Communicato staat onder leiding van Ans Schoonbrood-Utens, een ervaren en breed opgeleide individuele, groeps en familiecoach.
 
Communicato en meer...
Al een aantal jaren is Communicato succesvol werkzaam in het begeleiden en trainen van zowel individuele personen als ook groepen en teams. Daar Communicato een aantal samenwerkingsverbanden is aangegegaan met andere bureaus is het te allen tijde mogelijk om een adequate oplossing aan te bieden bij voorkomende issueus. Geheel Zuid-Nederland en Vlaams BelgiŽ is ons gezamenlijke werkgebied.

Door de combinatie van kennis en ervaring met verschillende methodieken (o.a. NLP, TA en Familie- en Organisatie Opstellingen) hebben de coaches ieder hun eigen specialiteit en kunnen cliŽnten doelgericht doorverwezen worden.

Visie
Ieder mens heeft  de voor hem juiste competenties in zich.
Het is de uitdaging werkelijk in contact te komen met je  competenties. Communicato stimuleert mensen en bedrijven tot het nemen van  eigen verantwoordelijkheden en beslissingen.
Je kunt de wereld niet veranderen, alleen jezelf, en daardoor verandert de wereld. Door middel van coaching of training kan ook jouw wereld veranderen. Gun jezelf of je bedrijf deze uitdaging...

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.